Стало відомо про те, що в Росії тепер загрожують не тільки світу ядерною зброєю, а й власним громадянам. Тепер за поширення "фейків", як вони це називають, пропонують розстрілювати.

Про це завив екс-глава Туви, віце-спікер Держдуми Шолбан Кара-Оол.

За його словами, зараз по мережі почали поширювати величезну кількість "фейків", стосовно ситуації в Україні. Вони все ще намагаються своїм громадянам довести, що українські ЗМІ і захід поширює фейки, і їм вірити не можна.

Скрін, відео YouTube в'язниця
Скрін, відео YouTube в'язниця

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Однак, всім давно зрозуміло, хто тут насправді бреше.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"До 15 років будемо карати тих, буде фейками розводити паніку. А наші батьки, ми з вами знаємо, що під час війни, саме за паніки розстрілювали на місці. Я вважаю, що такий підхід дуже важливий, тому що нам потрібно розвиватися" - говорить Шолбан Кара-Оол.

Мабуть, для них розстріл невинних людей, у яких є власна думка, і які не поглинені в російську пропаганду, називається розвитком. З таким підходом росіяни далеко не підуть, і якщо не почнуть діяти прямо зараз, життя як в Північній Кореї, а то й гірше, їм безумовно забезпечена.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

При цьому, раніше пропагандисти вже погрожували Україні і всьому світу ядерною зброєю. І причина одна - все йде не за планом Росії. Такий підхід для них мабуть також є розвитком країни.

Нагадаємо ,що "далі Бєлгорода і Ростова не підуть": пропагандисти рф вже міркують про просування ЗСУ

Раніше повідомлялося, що уеудачная спроба прориву Сіверського Донця стала кладовищем розбитої техніки рф - відео розкурочених танків

Також, захисник Чернігівщини з позивним "добрий" розповів про пекло, яке пройшло.