Українцям показали, як захисники Збройних сил України використовують зброю, яка прибула на фронт від міжнародних партнерів. Конкретно зараз мова про британське озброєння.

Опублікували ролик з використанням такої зброї на акаунті Військового Телебачення України в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують актуальну інформацію про ситуацію на фронті.

Йдеться про високоточні ракети Brimstone, які прибули до нас з Британії. Дослідник Кріс Оуен розповів, як вони можуть змінити ситуацію на полі бою.

Brimstone-ракета класу "Повітря-земля"і" земля-земля". Вона здатна завдавати поразки по всім відомим типам броні, тому при зіткненні з ворожими силами вижити не зможе ніхто.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У неї величезна кількість переваг. Наприклад, висока точність В радіусі 20-60 кілометрів. Також, надвисока швидкість, і ракета сама шукає і вражає наземну ціль, швидкість яких до 110 кілометрів на годину.

Ракета
Ракета

Потрапляє вона з 98% випадком, і за один раз вдалося ліквідувати не менше 8 танків.

Росія не має подібних ракет і, ймовірно, можливості їх збивати. Танкісти дізнаються залп вже тоді, коли навколо почнуть вибухати танки.

Які можливості Brimstone дасть Україні? Кілька залпів Brimstone за кілька хвилин можуть знищити стільки ж техніки, скільки артилерія за допомогою БПЛА за кілька годин.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Це те, чого так не вистачало нашій армії. Зовсім скоро жодного ворога не залишиться на українських землях.

Нагадаємо, що кримський татарин після переслідувань на батьківщині пішов у ЗСУ, щоб врятувати свій народ

Раніше повідомлялося, що переговори з Росією офіційно на паузі, причин декілька-Михайло Подоляк

Також, Михайло Федоров показав, як у Росії реагують на смерть окупантів їхні близькі