В офісі президента розповіли про те, як Росія продовжує вибирати найкривавіший спосіб війни, а також про їх бажання захопити Сєвєродонецьк.

Про це стало відомо завдяки традиційному ефіру Майка Фейгіна з Олексієм Арестовичем, де вони обговорили всі важливі новини з фронту за останню добу.

Радник офісу президента зазначив, що російські окупанти почали грунтовно бити з артилерії по Сєвєродонецьку, тим самим намагаючись захопити населений пункт.

Ну, і звичайно ж в кращому стилі росіян, обстрілюючи міста вони абсолютно не думають про місцевих жителів. Але, так було завжди-їм території важливіші за людей.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Через обстріли загинули 12 мирних жителів, сьогодні заявила наша адміністрація військово-цивільна. Це означає, що противник близько до міста, давно ведуть його безпосередні обстріли. Але ось, як би ... російський стиль війни ... - почали бити артилерією ... так вже, грунтовно...", - заявив він.

Їх безумовно хвилюють більше військові цілі, однак, враховувати той факт, що поруч можуть перебувати мирні - вони не хочуть. На це їм абсолютно плювати.

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

ЗСУ обіцяють тримати оборону Сєвєродонецька, а також інших міст де ведуться бої, до останнього. Вже в липні має розпочатися масштабний контрнаступ, який визначить вирішальну фазу війни.

Нагадаємо, що захисник Чернігівщини з позивним "добрий" розповів про пекло, яке пройшло

Раніше повідомлялося, що збожеволілий Лукашенко підписав закон про смертну кару за замах на вчинення теракту: вже звинуватили опозицію

Також, на прикордонних пунктах знову черги, але в інший бік:понад 40 000 людей щодня повертаються в Україну