У День Медсестри українцям розповіли про особливу людину - професійного військового медика зі стажем та доброю душею Тетяну Березну, яка рятує життя нашим захисникам.

Її історію розповіли у новій публікації на фейсбук-сторінці Угрупування об'єднаних сил.

"Суворий янгол-охоронець з великим серцем. День медсестри. Є такі люди, з якими ти вітаєшся при зустрічі, стоїш поруч у строю, але на яких не звертаєш особливої уваги… до певного моменту. Такою є фельдшер польового вузла зв’язку Тетяна Березна. Мініатюрна, привітна і комунікабельна жінка, із щирою готовністю завжди прийти на допомогу.", - йдеться у повідомленні. Угрупування Об'єднаних сил

Після закінчення Погребищенського медучилища юна Таня пішла працювати медичною сестрою в міській лікарні Козятина. А через рік 19-річна медсестра вдягнула армійський однострій, розпочавши службу в медбаті однієї з військових частин, таким чином назавжди пов’язавши своє життя зі Збройними Силами України.

Тетяна Березна, фото: facebook.com/JFTaskForce
Тетяна Березна, фото: facebook.com/JFTaskForce

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після довгих років служби та численних реформувань в оборонній галузі держави Тетяна звільнилася у запас. Проте, коли мирне життя нашої Батьківщини знову опинилося під загрозою, жінка повернулася до військової служби.

Від 2016 року військовий медик кілька разів побувала зі своїм підрозділом в районі бойових дій на сході держави, а від 24 лютого, після відкритого нападу росіян на Україну, Тетяна вже не залишала передові позиції.

Служить жінка в окремій артилерійській бригаді імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

"Сьогодні Тетяна Березна не лише янгол-охоронець здоров’я артилерійських зв’язківців, вона — суворий наставник з тактичної медицини, яка рятує життя воїнів. У відповідь військовослужбовці не приховують поваги до відповідального ставлення Тетяни до своєї роботи, люблять її за привітний характер, відкрите серце та справжню турботу про кожного.", - йдеться у повідомленні. Угруповання Об'єднаних сил

Скріншот: facebook.com/JFTaskForce
Скріншот: facebook.com/JFTaskForce

Нагадаємо, морпіх Сергій Волина поставив світ на вуха несамовитим кличем з Маріуполя: "Негайно перейти до дій!"

Також ми писали, морпіх Сергій Волина подав звісточку з багатостраждального Маріуполя: "Вірні завжди"

Нагадаємо, Анжеліка Рудницька звернулася до захисників Маріуполя від імені усіх українок: "Стали кісткою у горлі путіна"