Повідомляється про трьох загиблих та 14 важкопоранених комбригів морської піхоти бригади, яка базувалася у Севастополі.

Триває 84 доба спротиву України у війні, яку розв'язала російська федерація, здійснивши широкомасштабний напад на територію нашої країни 24 лютого 2022 року. Українські війська почали йти в атаки та відвойовувати захоплені ворогом території. Внаслідок артилерійського удару знищено командний пункт 810 окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту. Повідомляється про 3 загиблих та 14 поранених офіцерів командного складу бригади. Про це повідомляє телеграм-канал "Брати по зброї".

Вистріл з арти. Фото: Facebook
Вистріл з арти. Фото: Facebook

Щодня українські воїни нищать рашистів та їхню техніку. А завдяки поставкам новітньої зброї від США та інших союзників це стало робити в рази легше та продуктивніше.

Артснаряди. Фото: Facebook
Артснаряди. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Отже, повідомляється, що серед важкопораненої русні ТВО командира 810 ОБр МП полковник ян суханов, ТВО командира 382 окремого батальйону МП майор леонід смірнов, начальник зв'язку 810 ОБр МП капітан андрій бушмін, командир 542 десантно-штурмового батальйону підполковник олексій теремков та командир гаубичної самохідної артилерійської батареї 546 ОГСАДн капітан віктор єршов.

Нагадаємо, раніше ми писали, що пропагандисти тепер застерігають Україну від вторгнення до рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Міноборони Олексій Резніков заявив, що Росія готується до ведення довготривалої війни.

Також "Знай.ua" писав, що квазіреспубліка "днр" вигадала про загиблих у Драмтеатрі Маріуполя