Росіяни намагаються приховувати злочини в Маріуполі, радник мера Петро Андрющенко розповів, чому до розборів завалів в таких місцях як Драматичний театр та пологовий будинок не залучають містян.

За словами Андрющенко, до розборів завалів у Драматичному театрі та Пологовому будинку не залучають маріупольців. Про це він написав у телеграм-каналі. Вигадана республіка "днр" вигадала дані по загиблих у Драмтеатрі.

"МЧС так званої "днр" посилаючись на звіти МСЧ росії, що працює в Маріуполі, оприлюднює данні про загиблих в Драматичному театрі. Їх виявилось…. 12. 12 людей за даними "днр" загинуло в Драматичному театрі. Навіть по мінімальному сценарію там загинуло понад 300. Де поділись тіла інших — ми теж розуміємо. Скрито під номерами в безіменних братських могилах Мангуша. Лють. Просто лють", - написав Андрющенко.

Нагадаємо, внаслідок удару по драматичному театру в Маріуполі 16 березня могли загинути приблизно 600 людей у самій будівлі та за її межами. Це визначили у розслідуванні Associated Press.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, на думку радника мера, окупанти планують віддати Маріуполь на поталу кадирівцям.

"Через те, що Маріуполь виявився занадто недружнім та націоналістичним. З портом та правом мародерства. Сьогодні в Маріуполь вперше відбулася робоча зустріч за участю окупаційної адміністрації, депутата Держдуми рф Сабліна, Адамом Делімхановим та Ахмедом Долгаєвим. Які є по суті частиною політичної влади Чечні".

Нагадаємо, раніше ми писали, що мешканці Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном, а вони бояться.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві заявили про наміри повернути Крим у рідну гавань.

Також "Знай.ua" писав, що путін знайшов собі нову жертву після України.