Глава так званої "ДНР" Денис Пушилін розповів, що їх влада планує створити на місці заводу "Азовсталь", що розташований в Маріуполі. Хочуть стерти з лиця землі.

Про це він повідомив місцевим засобам масової інформації.

Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram
Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram

За його словами, на місці металургійного комбінату "Азовсталь" в Маріуполі планується створити технопарк або паркову зону. Тобто, будівля буде повністю знесена, і від минулого тут не залишиться ні сліду.

Вони і раніше вже озвучували, що не планують відновлювати роботу заводу, але, зараз вже почали планувати, що зроблять на його місці. Доведеться їх розчарувати, адже планам не судилося збутися.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Денис Пушилін, скріншот відео
Денис Пушилін, скріншот відео

А ось будівля другого великого металургійного комбінату імені Ілліча, який також розташований в Маріуполі, буде реконструйований, а також запущений в експлуатацію.

Виходить, зараз окупанти спеціально знищують промисловий комплекс, який забезпечував робочим місцем 10 тисяч людей, а також приносив до державного бюджету мільярди доларів валюти.

Азовсталь. Фото: Telegram
Азовсталь. Фото: Telegram

До речі, в Третьому рейху також віддавали накази розбивати сади, парки та урочища на місці концтаборів і місця масових тортур. Щоб замести сліди. Вже неодноразово говорилося про те, що методички у загарбників не змінюються сотні років, і вони використовують одні і ті ж методи.

Головне тепер не допустити цього, і вигнати окупантські війська з українських земель. Перемога безумовно буде за українцями, і станеться це вже зовсім скоро.

Азовсталь // фото GMK Center
Азовсталь // фото GMK Center

Нагадаємо, що Поворознюк емоційно висловився щодо війни і особисто Володимиру Путіну

Раніше повідомлялося, що СБУ перехопили розмову чергового "жадібного" окупанта: з жахом очікує постачання Західної зброї для ЗСУ

Також, Кремль показово карає командирів окупаційних військ за провали в Україні