Засновник полку "Азов" Андрій Білецький заявив, що він перебуває на контакті з українськими оборонцями "Азовсталі", і попросив не коментувати перебіг їхньої евакуації.

Про це Білецький заявив у відеозверненні на телеграм-каналі. Він підкреслив, що захисники 82 доби героїчної билися з російськими загарбниками. Проти них застосовували ракети, заборонені бомби, корабельну та наземну артилерію, бронетехніку, авіацію й інше озброєння.

"Понад 80 діб вони стримували ворога в оточенні, при величезній чисельній перевазі ворога, при жахливих авіаційних, корабельних, артилерійських бомбардуваннях і так далі. Вони зробили речі, які, безумовно, увійдуть в підручники військової історії. Зараз головне завдання — це врятувати сталевих людей. Вони ще знадобляться, безумовно, Україні. Головне зараз не зашкодити своїми домислами, ідеями, якимись інсайдами операції з порятунку бійців. В мене велике прохання до всіх, хто хоче поділитися думками про те, що відбувається на "Азовсталі", або до тих, хто має якісь секрети, інсайди і хоче зі всім світом поділитися ними, - залиште їх при собі, як і власні думки", - попросив Білецький.

Він додав, що через 2-3 доби Маріупольський гарнізон надасть необхідну та чітку інформацію про цю операцію.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Керівництво країни поки не коментує перебіг евакуації. Перед цим представники Міністерства оборони України заявляли, що захисникам віддали наказ зберегти життя всіх військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше ми писали, що завод в Україні планував постачати агресору деталі до літаків, та підводних човнів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США розповіли про шанси України повернути під свій контроль Крим і ОРДЛО.

Також "Знай.ua" писав, що українцям розповіли про найновіший російський безпілотник під назвою "Куб"