Жовто-блакитна символіка, за яку окупанти можуть схопити і катувати, у окупованому Донецьку, як символ незламності України.

У Донецьку з'явилися розфарбовані поручні смужками жовтого та блакитного кольору. На мості та стінах гаражів — кольори українського прапора зацвіли справжніми "квітами" свободи та волі. Фото оприлюднили у телеграм-каналі Збройні Сили України. Війна з окупантами.

Відомо, що Донецьк було окуповано ще у 2014 році, одразу після анексії Криму. Тоді були створені фейкові республіки, які проводили досить агресивну політику щодо мешканців окупованих територій.

Нагадаємо, що цього разу рф просунулася вглиб країни, та хоче відрізати Україну від сполучення морем. Азовське море, де оборону тримав Маріуполь та Чорне — Одеська та Херсонська області під прицілом у ворога. Нагадаємо, у ворога постійно говорять про фейкові референдуми про приєднання, хоча цього разу, можуть обійтися і без цієї фікції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Західні санкції, які мали на меті паралізувати економіку загарбника - роблять це дуже мляво, однак сьомий пакет санкцій обіцяє повну зупинку економіки російської федерації.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Кремль показово карає командирів окупаційних військ за провали в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти бережуть авіацію, і користуються артобстрілами.

Також "Знай.ua" писав, що мешканці Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном.