Уночі російські окупанти вкотре завдали ракетного удару по залізничному мосту через Дністровський лиман, влучили дві ракети.

Російські військові цієї ночі вкотре обстріляли міст через Дністровський лиман. Двома крилатими ракетами окупанти поцілили у вже й так зруйнований об’єкт.

Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь" у вівторок, 17 травня.

"Міст пошкоджений настільки, що ремонтні роботи потребуватимуть тривалого часу і витрат. Але наразі їх проводити неможливе, як й експлуатувати міст". За даними військових, міст вже понад два тижні як не працює.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вперше ракетний удар по мосту через Дністровський лиман із Білгород-Дністровського району до Одеси окупанти завдали 26 квітня. Вже тоді він отримав сильні ушкодження. Потім російські війська вдарили по ньому ще 27 квітня та 2 і 9 травня.

Рашисти втілюють плани порушити логістичні ланцюжки, щоб якомога більше зашкодити Україні, в тому числі економічно та унеможливити евакуацію населення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вступ до НАТО Фінляндії вирішений — парламентарі проголосували абсолютною більшістю "за".

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ показали росіянам, як використовують трофейну техніку проти окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві заявили про наміри повернути Крим у рідну гавань.