Служба безпеки України показали одного з загарбників, який ґвалтував українських жінок.

Війна триває, попри те, що частину українських територій вдалося звільнити від окупантів. Але разом з тим триває робота над встановленням осіб загарбників, які причетні безпосередньо до військових злочинів. СБУ встановила вже 1140 російських загарбників, які чинили звірства проти мирного населення на Київщині.

У Службі розмістили фото злочинця, уточнюють, що це один із тих, хто ґвалтував українських жінок. Звати нелюда Фассахов Булат Лєнарович, 20.11.2001 року народження.

"Він – уродженець Республіки Татарстан, проходить службу у 30-й окремій мотострілецькій бригаді 2-ї гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу рф. СБУ встановила, що під час тимчасової окупації одного з населених пунктів Київщини ця особа скоїла низку воєнних злочинів стосовно цивільного населення. Свідки опізнали його та підтвердили факти злочинів", - зазначено у повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Йдеться про випадок, коли загарбник вдерся у помешкання української родини, змусив усіх йти у підвал та зачинив їх там. Залишив молоду дівчину, яку, погрожуючи розстрілом всієї сім’ї, солдат зґвалтував. Пізніше повторив злочин разом із трьома поплічниками.

СБУ під процесуальним керівництвом Офісу Генпрокурора заочно оголосила йому про підозру щодо порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, раніше ми писали, що путін знайшов собі нову жертву після України: поразка змусить повернутися до Грузії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна має намір боротися за всі свої території до кінця, Крим скоро повернеться додому.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти продовжують здаватися в полон, не менше сотні танкістів за перші тижні війни.