Відомий український журналіст і політичний експерт Дмитро Гордон дав власний прогноз про терміни, коли ж настане корінний перелом на фронті.

Сталося це під час інтерв'ю Василю Голованову, і не можна не відзначити, що прогноз досить оптимістичний, і підкріплений вагомими аргументами.

Дмитро Гордон Не залишається осторонь під час війни в Україні, і регулярно висловлює свою думку про ситуацію на фронті. Зараз, він передбачив, чого варто очікувати найближчі кілька тижнів, чи зміниться хід дій.

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Війна - це багато в чому часто лотерея. На жаль, а може, і на щастя, наша історія не піддається прогнозам, адже якщо вірити прогнозам, то Україна повинна була впасти за кілька днів. Слава Богу, цього не сталося. Враховуючи розумну керованість українськими військами, враховуючи те, що наша справа все-таки права, адже ми захищаємо свою землю від нападу ворога, враховуючи першокласну зброю, яка до нас приходить і буде приходити з прискореними темпами, я думаю, що в найближчі два-три тижні настане корінний перелом на фронті" - говорить Дмитро Гордон.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Після цього журналіст припустив, що ворог буде повністю вигнаний з Харківської області, з ганьбою, а ЗСУ в цей час буде старанно боротися за Донецьку і Луганську область. Далі буде контрнаступ у Херсонській та Запорізькій області.

Нагадаємо, що жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном: бояться, що бойові дії перенесуться до них

Раніше повідомлялося, що Путін почав лічно контролювати пересування військ на Донбасі: тісно працює з Герасимовим

Також, окупант поїхав проводити денацифікацію, і потрапив під колеса своїх