Окупанти знову розповіли про те, у що для них перетворилася війна в Україні. Потрапили в справжній жах, і так буде з кожним, хто зважиться прийти на чужі землі.

Нове перехоплення розмови було опубліковано на офіційній сторінці Служби безпеки України. У відомстві регулярно показують, що з себе насправді представляють російські окупанти.

Зараз у ворожих військ одна мрія-вижити, звільнитися з армії, і більше ніколи в житті не приїжджати в Україну. Один із загарбників, який воює на Луганському напрямку, поділився в телефонній розмові речами, які він проживає в чужій країні.

У них вже згоріли всі автомобілі, а особового складу залишилося пів батальйону. До них на Алтайський край очікується величезна кількість 200-х.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У нас взагалі ж*па... у нас дуже багато 200-х і 300-х... командира мого вбило. Я сам ледве вибрався звідти, відповідаю. Я, коротше, все ... я просто приїду в Алейск, я служити не буду ... все. Я чесно, я звільнятися буду, ну його нафіг. Після такого, що я побачив, ні ... знаєш, це жах ... відповідаю. Це просто пекло справжнє, як у фільмі жахів!"- скаржиться російський окупант.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Скаржитися зараз вже занадто пізно, і потрібно було думати до того, як переступили кордон з Україною. Зараз же, як зазначають у Службі безпеки України, "Ласкаво просимо в пекло".

Це вже не перший випадок, коли росіяни бажають повернутися додому, і не розуміють, НАВІЩО їм це було потрібно. Адже, на їх подив, ніяких нацистів тут знайдено не було.

Нагадаємо, що "мобілізовані" з ОРДЛО втекли від ЗСУ до російських кордонів: прикордонники почали їм погрожувати відповідальністю за зраду

Раніше повідомлялося, що російські окупанти настільки бояться ЗСУ, що готові травмувати самі себе

Також, російський окупант похвалився дружині своїми звірствами в Україні