ЗСУ показали, як знищують ворожі танки, та для чого використовують квадрокоптери.

В мережі показали, як 93 ОМБр "Холодний Яр" ліквідовує російські танки під Ізюмом. Відео з'явилося в телеграм-каналі волонтера Романа Доніка.

"Розібрали на гайки Т-72Б3. Для тих естетів, хто питав як воно так виходить, коли побачив фото. Під час попадання танк трохи рухався. Тому механік водій додому не поїде. Ні в якому вигляді та стані. Нема чого збирати навіть в майонезну банку. А два втекли. Хоча не зрозуміло вижили чи ні після детонації БК. Хоча якщо вижили, то багато цікавого будуть розповідати своїм колегам "асвабадітєлям"", - розповідає військовий волонтер.

Розбитий танк. Фото: Telegarm
Розбитий танк. Фото: Telegarm

Також він пояснив, що танк, який вдалося просто стерти з лиця землі, знайшли за допомогою коптера DJI Maviс3. Це просто для розуміння навіщо вони потрібні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Розбитий танк. Фото: Telegarm
Розбитий танк. Фото: Telegarm

Українські військові перейшли в контрнаступ на Ізюмському напрямку. Поки ворог не завдавав ударів по Харкову – основні сили російських загарбників наразі кинуті на передислокацію військ та відступ з області. Водночас окремі підрозділи досі обстрілюють Збройні Сили України, які базуються у Чугуєві, Дергачах, Золочеві та Лозовій.

Водночас йде боротьба за Ізюмський напрямок, який залишався найгарячішою точкою впродовж останнього місяця війни.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Сили спеціальних операцій ЗС України знищили склад з боєприпасами російських окупантів і показали цей епічний момент українцям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "мобілізовані" з ОРДЛО втекли від ЗСУ до російських кордонів: прикордонники почали їм погрожувати відповідальністю за зраду.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти настільки бояться ЗСУ, що готові травмувати самі себе