Після висловлювань Тихановської, що наступ російських військ на Київ було зупинено, в тому числі, і завдяки білорусам, українці в соцмережах висміяли політика.

Експерт Юрій Романенко прокоментував слова Тихановської, і закликав українців не ображатися на дурниці. Свою оцінку політолог висловив у своєму телеграм-каналі.

Заява Тихановської. Фото: Twitter
Заява Тихановської. Фото: Twitter

"Завжди вважав Тихановську непорозумінням, яке провалило шанс вчасно прибрати Луку. Сьогодні вона підтвердила своє реноме. Нерозумно ображатися на дурість, це не означає, що ми не повинні її використовувати", — заявив Романенко.

Він зазначив, що їй необхідно було б дати "бюджет, обсадити радниками і групувати навколо неї незадоволених".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Коли прийшов би час, в потрібний момент - перехопити владу в Білорусі і поставити там лояльний Україні режим, щоб спільно продовжити святу справу з переформатування построссийского світу.

"Вісь Київ-Варшава-Мінськ в цьому може зіграти найважливішу роль. Тому давайте не будемо обурюватися цією дівчинкою, а оточимо її нашою турботою, щоб досягти того, що ми всі хочемо і змусити страждати тих, кого ми всі ненавидимо", - підсумував Романенко.

Нагадаємо, раніше українець змінив мантію судді на камуфляж, міг з дітьми виїхати за кордон, але став на захист земель від окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у рф недорахуються чергове судно, таких в країні агресорі було лише два, тепер один, завдячуючи Нептуну.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти не можуть повністю відновити боєздатність виведених з України підрозділів.