Журналіст Сергій Висоцький повідомив, що його джерела розповіли про вражений "Нептуном" ще один корабель російських загарбників.

На своїй сторінці у Facebook, журналіст повідомив, що джерела підтвердили, український "Нептун" знищив ще один російський корабель.

Підбитий корабель рф. Фото: Youtube
Підбитий корабель рф. Фото: Youtube

"Мені тільки що підтвердили мої джерела! Наш "Нептун" вночі знищив ще один російський корабель! Це було судно тилового забезпечення флоту. Або "Ельбрус", або "Всеволод Бобров" - бо подібних кораблів в Росії тільки два! Корабель віз на острів Зміїний підкріплення, в тому числі зенітно-ракетні комплекси! Росія намагається приховати факт знищення нашим "Нептуном" ще одного корабля", - написав Висоцький.

Корабель рф. Фото: Youtube
Корабель рф. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що відомо про згорівший корабель - проєктований санкт-петербурзьким ЗАТ "Спецсудопроект", фактично судно є військовим варіантом типових морських суден постачання та забезпечення для морського нафтогазовидобутку. Названий на честь спортсмена. Потрапив до чорноморського флоту рф в січні 2022 року.

Призначений для завантаження, зберігання, транспортування та передачі сухих вантажів на берег, надводні кораблі, підводні човни та судна, а також для буксирного забезпечення та надання допомоги екіпажам кораблів та суден, що зазнають лиха.

Нагадаємо, раніше російський фрегат "Адмірал Макаров" пішов наздоганяти "Москву" і горить біля Зміїного.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у росії вигадали свою історію знищення "Москви" за допомогою НАТО і 20 ракет.

Також "Знай.ua" писав, що жінка, не називаючи прізвище свого сина, що вижив, розповіла про те, що відбувалося на крейсері "Москва".