Російські військові розбіглися та залишили свій десант відсиджуватися у пастці.

12 травня, російські загарбники спробували евакуювати потрапив у пастку десант ЗС рф. Той, який два дні тому зміг переправитися через Сіверський Донець. Про це повідомляє телеграм-канал InformNapalm.

Затонула технiка рф. Фото: Telegram
Затонула технiка рф. Фото: Telegram

Проте з операції нічого не вийшло, після ударів артилерії ЗСУ, рашисти розбіглися по кущах.

Окупанти навели черговий понтон і очікувано отримали прильоти на переправі. Після того як знищили переправу для евакуації, рашисти покидали техніку і вплав перепливли річку.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Затонула технiка рф. Фото: Telegram
Затонула технiка рф. Фото: Telegram

За 4 дні безуспішних спроб переправи, рашисти втратили понад 70 одиниць техніки і два батальйони піхоти з інженерами.

Затонула технiка рф. Фото: Telegram
Затонула технiка рф. Фото: Telegram

Раніше ми повідомляли, що російські загарбники вирішили форсувати Сіверський Донець і окупувати деякі території. Спочатку вони кинули понтони та почали переправляти танк, який підбили ЗСУ. Екіпаж поранений, намагався повернутися вплав, але швидше за все потонув.

Російські джерела розповідали, що війська рф звели щонайменше чотири понтони, та знищили дві важливих для українців переправи. Проте усі ці понтонні мости рашистів було знищено українськими ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що російські війська продовжують радувати українців провалами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава європейської дипломатії Жозеп Боррель висловився про постачання озброєння Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Кім висміяв новий план росіян, хотіли програти з самого початку.