Стало відомо про те, що в Російській Федерації почалися чергові чистки у військовому керівництві. Позбавляються від усіх, хто причетний до провалу на військовому фронті.

Про це розповів радник голови офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін live".

Наприклад, російського генерала Валерія Герасимова відсторонили від управління Генеральним штабом Збройних сил рф. Крім того, там почалися масові перестановки і звільнення на рівні керівників.

Арестович в ефірі "Фейгін LIVE"
Арестович в ефірі "Фейгін LIVE"

"У Росії зміщують керівництво Генерального штабу. Чистки, зміщення і перестановки. За попередніми даними, Герасимов де-факто відсторонений, де-юре займає посаду ще. Зараз вирішується, давати йому час на виправлення чи ні", - заявив Арестович.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Усунули і командувача першої танкової армії, яке воювало спочатку в північній частині країни, а потім під Ізюмом. За те, що вони не змогли домогтися ніяких успіхів у цій війні, може бути заведена кримінальна справа, яку в майбутньому перекваліфікують в "державну зраду".

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Таке свавілля відбувається через те, що" друга в світі " армія не може впоратися зі Збройними силами України. Подальша доля відсторонених керівників вкрай сумна, однак, це вже їхні проблеми. Про це потрібно було думати до того, як переходили український кордон.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Сідайте, двійка" - жартує Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Болгарія домовилася за постачання газу з США на заміну російському

Раніше повідомлялося, що командир Азова Сергій Волина звернувся до Ілона Маска за допомогою

Також, пропагандисти рф створили фейковий лист від ЗСУ, але спалилися на простому