Начальник генерального штабу Збройних сил Валерій Герасимов отримав поранення після удару українських воїнів по оперативному штабу 2 в районі Ізюму.

Герасимов отримав осколкове поранення правої гомілки без перелому кістки, про це передавати Арсен Аваков з посиланням на свої джерела.

Підбитий генерал рф. Фото: Telegram
Підбитий генерал рф. Фото: Telegram

Герасимов прибув під Ізюм, щоб особисто командувати наступом російських військ на Слов'янськ. За словами радника глави МВС Антона Геращенка, в командному штабі 2-ї армії ЗС РФ стався сильний вибух.

Підбитий генерал рф. Фото: Telegram
Підбитий генерал рф. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Годину тому щось дуже сильно "бахнуло" в Ізюмі в районі штабу 2 Армії окупантів. У тому самому місці, де знаходиться ставка начальника Генерального штабу РФ Герасимова, який особисто приїхав керувати наступом на Слов'янськ", - повідомив Геращенко.

У момент удару начальник генерального штабу РФ Герасимов був біля місця удару. На жаль, Герасимов вижив, але поранений, задвухсотили особистого охоронця і генерала Симонова.

На момент удару в штабі було близько 40 військовослужбовців старшого офіцерського складу (від майора до полковника). На цей час відомо про 20 двохсотих з цього числа і великій кількості рядового складу. Орки досі розбирають завали. У російських військових паніка, судорожно шукають ДРГ у місті оглядають всіх мирних жителів.

Нагадаємо, раніше СБУ знешкодила ДРГ, яка хотіла збити пасажирський літак на території Білорусі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці "заради забави" розтріляли з гранатометів будинок бабусі Алекса Якутова.

Також "Знай.ua" писав, що 22-річний колишній морський піхотинець США загинув в Україні.