Триває 77 доба широкомасштабного протистояння України проти російської федерації, українці викидають росіян з окупованих територій повільно, але надійно, закріпляються на своїй рідній землі.

У останні дні частіше й частіше до ЗСУ потрапляють полонені солдати, та розповідають про будні у своїй армії загарбників. Під час розмови з одним полоненим, він зізнався, що офіцер російської армії випадково застрелився. Відео з розмови розмістили у телеграм-каналі Инсайдер.

Полонений з рф. Фото: Telegram
Полонений з рф. Фото: Telegram

"То у вас три офіцери застрелилось?", - запитав співрозмовник полоненого, коли той розповідав про те, як складно було протистояти наказам офіцерів.

"Так, але один випадково застрелився. Він в окопі знаходився з автоматом. Зброю з рук він боявся випустити. Вночі він ліг спати, на запобіжник не поставив, і в результаті вночі, поки спав, застрелився", - розповів окупант.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Головне в цьому що солдат дійсно вірить у те, що говорить, а співрозмовник не поспішає його переконувати в іншому.

З офіційних джерел відомо, що від початку повномасштабної війни правоохоронці викрили 88 диверсійно-розвідувальних груп, які працювали на території України. Затримано 757 осіб, які входили до складу цих груп. Саме через діяльність таких запроданців російчські війська досі знаходяться на території нашої країни.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "нова влада" Херсона розповіла про плани увійти до складу росії, подали заявку на приєднання, а там вже й вибори готують.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ДБР направить в міжнародні інстанції документи окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що експерт дав оцінку каденції першого президента України Леоніда Кравчука.