Війна змінила не тільки українців, але й сервіс. Багато подорожуючих відзначають, Укрзалізниця змінюється в кращий бік просто на очах. Це підтверджують і закордонні дипломати, які скористалися послугами перевізника.

Нещодавно до України прибув залізницею прем'єр-міністр Канади, Джастін Трюдо. Він був вражений роботою залізниці, та записав відео зі словами подяки. Про це повідомили на сторінці Укрзалізниця.

Джастін Трюдо. Фото: Youtube
Джастін Трюдо. Фото: Youtube

"Залізниця вже стала офіційним транспортним партнером програми "Залізна дипломатія". Цього разу ми привозили до Києва прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Він подякував залізничникам за роботу.

"Я б хотів сказати "Дякую" всім залізничникам України. Зараз надзвичайно важкі часи, проте ви залишаєтеся, щоб допомогти людям евакуюватися, щоб доставити необхідні вантажі та допомогу. Ви рухаєтеся вперед, щоб Україна продовжувала бути вільною та сильною. Дякую за все що ви робите. Слава Україні".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Джастін Трюдо. Фото: Youtube
Джастін Трюдо. Фото: Youtube

Також у перевізнику зазначили, що роблять все можливе, щоб наблизити нашу перемогу. І програма #залізна_дипломатія грає чим далі, тим важливішу роль у цій війні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що міністр економіки Німеччини Свенья Шульце вирішила розкрити ще одну правду про росіян, і їх жадібності, почали продавати вкрадене в Україні зерно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Київщині відновили залізничне сполучення по зруйнованому окупантами мосту.

Також "Знай.ua" писав, що на кордоні затримали 20-річного "пенсіонера".