Хода "Безсмертного полку" завершилася. Всі портрети окупантів на паличках вирушили на смітник.

Щороку в рф відбувається фарс, присвячений подіям Другої світової війни, цього року до дідів додалися загиблі на війні в Україні. Парад у Росії закінчився, "Безсмертний полк" відправили на смітник. Фото "дідів на паличках" шириться мережею, рівень цінностей в росії дорівнює цьому фото, яке демонструє, куди йдуть всі "діди", та чого варта пам'ять загарбників.

росшколярі на 9 травня. Фото: YouTube
росшколярі на 9 травня. Фото: YouTube

Щороку в Росії одне й те саме після проведення акції, де люди на камеру так гордо носять портрети "дідів" загиблих у Другій Світовій війні, але після відпрацьованих масовок ці "діди" просто викидаються на смітник.

Цього року до них приєдналися ще й портрети загиблих у спецоперації на території України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ось і вся суть цих акцій. Частково люди, які виходять на масовки, це бюджетники, який під страхом звільнення змушують носити портрети.

До однієї групи школярів підійшов журналіст і почав ставити запитання, але для них це було більше приводом посміятися, вони не знають, чи справді їхні родичі брали участь у Другій світовій війні.

"Діди" на смітнику. Фото: Telegram
"Діди" на смітнику. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше політолог Юрій Романенко вирішив висловитися на тему того, що необхідно Україні для перемоги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на посла рф напали у Варшаві при спробі покласти квіти: обличчя стало "кривавим".

Також "Знай.ua" писав, що окупанти "вкрали" у 4-річної дівчинки маму при евакуації з "Азовсталі"