Голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай розповів про те, що чекає на ці території найближчим часом. Ворог готує великий наступ.

Про це стало відомо завдяки новій заяві глави ОВА Сергія Гайдая. Він регулярно сповіщає громадян про обстановку в області, і просить всіх бути вкрай обережними. Окупантам плювати на життя людей.

Сергій Гайдай
Сергій Гайдай

У найближчі кілька днів вороги готують великий наступ в Луганську, і до цього потрібно бути готовими.

"Готуємося до більш потужних наступів в найближчі три-чотири дні. Вони кинуть всі зусилля, щоб прорватися в Сєвєродонецьк або в Попасну", — зазначив він.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Незважаючи на таку небезпеку, чоловік висловив упевненість в тому, що Збройні Сили України зможуть відбити атаку ворога, і перемога все одно буде на нашому боці. Одна з найважчих ситуацій в області саме в Попасній. Міста практично не існує, російські окупанти продовжують знищувати все на своєму шляху.

"Тому що її цілодобово бомблять, розстрілюють з усіх видів озброєння і іноді навіть батальйонами атакують позиції наших військових", — додав Гайдай.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Російські окупанти отримали наказ отримати хоч якусь перемогу на фронті до 9 травня, і зараз будуть робити все для цього. Однак, ЗСУ не допустить цього, і будуть обороняти українські землі до останнього.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що мріє, щоб мама воскресла: хлопчика з Маріуполя засипало в підвалі разом з батьком, але вони дивом вибралися

Раніше повідомлялося, що Чорноморський флот окупантів у повній готовності до ракетних обстрілів: перші подробиці

Також, як працює система ППО, і чому вони так важливі для України: охороняють сон кожного