Стало відомо про те, що російські окупанти погрожують розстрілювати дітей, якщо жінки не будуть шпигувати за позиціями ЗСУ.

Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. За його словами, в Рубіжному, що в Луганській області, російські окупанти викрадають дітей, і змушують жінок ставати "шпигунами".

Якщо вони відмовляться, дітей погрожують вбити.

"Орки крадуть дітей, а потім змушують матерів, щоб вони йшли на позиції українських військових під егідою того, що їм потрібна гуманітарка. Брати якісь Гуманітарні Набори або просто продукти, потім повертатися назад і розповідати, як влаштовані позиції українських захисників. Якщо жінки цього не зроблять, вони погрожують розстріляти дітей", - розповів Гайдай.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього чоловік зазначив, що в Рубіжному і далі йдуть бої, але українські захисники відбивають атаки ворога, не дають просунутися загарбницьким військам ні на метр.

Не можна не відзначити, що напередодні Сергій Гайдай зробив заяву про електрику в місті. Вся Луганська область залишилася без світла, так як окупантські війська знеструмили єдине джерело електропостачання.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Ця підстанція напругою 500 кВ в мирний час постачала більшу частину міст і сіл області. Також раніше електроенергія надходила з Луганської ТЕС, яка знаходиться в місті Щастя.

Росіяни не в змозі їх відремонтувати, і навряд чи у них є такі наміри.

Нагадаємо, що в Росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, але в СБУ лише посміялися

Раніше повідомлялося, що в Польщі українським біженцям виплачуватимуть $2750 на дітей: інструкція для отримання фінансової допомоги

Також, в Росії заявили про обстріл у Білгородській області: звинувачують у причетності Україну