У п'ятницю, 6 травня в Україні відзначається День піхоти. На честь цього українцям показали, хто захищає нас від російських окупантів навіть у своє свято.

Нові фотографії бійців з'явилися на сторінці Оперативного командування "Північ" в соціальній мережі Facebook. Це ті люди, яким ми повинні бути вдячні за службу, і за оборону нашої з вами країни.

Цю подію в Україні відзначають не так давно, і важливу дату встановив п'ятий президент України Петро Порошенко. Мета-частина сміливості, мужності, героїзму, а також сили українських захисників, що є частиною ЗСУ.

На кадрах військові піхоти при Службі виконують завдання. Це лише мотивує українців, і змушує вірити в той факт, що перемога над російськими окупантами вже зовсім поруч.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Командувач Об'єднаними силами ЗСУ Сергій Наєв каже, що це особливе свято для всіх.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"День піхоти займає особливе місце серед видатних військових свят. Справа в тому, що піхота несе основний тягар ведення бойових дій і дуже сумлінно виконує бойові завдання. Саме тому український народ зараз і покладає великі надії на наших піхотинців", - сказав Наєв.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Саме піхотинці завжди демонструють непохитний бойовий дух, фізичну витримку, впертість, і так далі. Вони своїми діями несуть мир і спокій в будинок кожного українця.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що ЗСУ показали, як знищують російські танки, техніку і викурюють окупантів з окопів

Раніше повідомлялося, що історія військового медика Юлії, яка кинула все заради порятунку захисників ЗСУ

Також, російські окупанти вбили 15-річного хлопця, який допомагав евакуювати тварин