Стало відомо про те, що Російська Федерація продовжує руйнувати життя людей. Страждають навіть ті території, які знаходяться тимчасово під їх контролем. Вони намагаються спровокувати гуманітарну катастрофу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Генерального штабу Збройних сил України в соціальний мережа.

За останніми даними, російські окупанти продовжують провокувати гуманітарну катастрофу. Відбувається це навіть в тих районах, які тимчасово перебувають під їх контролем.

Військові крадуть продукцію агропідприємств, а також роблять вигляд, що роздають продуктові набори та медикаменти місцевим жителям. Це все не більше, ніж імітація.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Щоб перешкоджати переміщенню гуманітарних вантажів і військово-технічної допомоги. ракетними ударами продовжують руйнувати об'єкти транспортної інфраструктури.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Ну, і звичайно ж, вишенькою на торті є той факт, що у всьому цьому російська сторона продовжує звинувачувати українську сторону, хоча відповідальність за те, що відбувається по всій країні лежить виключно на росіянах.

До слова, у зв'язку з гуманітарною допомогою Заходу, яка включає не тільки їжу, а й зброю, російські окупанти почали частіше обстрілювати західну частину України. Все для того, щоб порушити поставки, і не дати Україні перемогти. Однак, все давно вже вирішено.

Нагадаємо, що ЗСУ показали, як знищують російські танки, техніку і викурюють окупантів з окопів

Раніше повідомлялося, що в Бердянську в мерію набрали двірників та слюсарів — українські депутати волонтерять

Також, Олексій Арестович розповів про новуфазі російського вторгнення: є три варіанти розвитку подій