Глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім розповів про те, як російські війська всю ніч обстрілювали місто.

Нове звернення традиційно було записано в його Telegram- каналі у форматі відео, і там чоловік розповів багато цікавих речей.

За словами Віталія Кіма, окупанти обстрілювали місто всю ніч. Жертв на щастя немає, проте є поранені.

"Сьогодні всю ніч бомбили. До 9 травня, до Дня ганьби Росії наша бомбардування. Спеціально почекав статус на 10: 30-жертв немає, є кілька поранених, багато збитку матеріального. Це ми переживемо, головне, що немає жертв і слава Богу", - сказав він.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Також, окремо Віталій Кім відзначив зміну риторики політичної верхівки Російської Федерації. Спочатку вони виправдовували це захистом російськомовного населення, але, знову все змінилося.

Віталій Кім, скрнішот
Віталій Кім, скрнішот

"Це, напевно, пов'язано з тим, що тероборона точно вся російськомовна, дають їм люлей, цим же добірним російським матом Шлють за кораблем. Раз-і зникло, забули, навіщо ця спецпоперація... тепер потрібно просто вбивати українців, вони віщають у себе в телевізорі, що "воюють з НАТО, вбивати українців, велич", – прокоментував Кім.

Віталій Кім. Фото: Youtube
Віталій Кім. Фото: Youtube

Вони не втрачають надій захопити якомога більше українських територій, але, збройні сили України тримають оборону, і ні в якому разі не дадуть їм цього зробити. Більше того, як тільки накопичиться необхідна для контрнаступу кількість зброя, ми почнемо звільняти наші території від окупантів. Відбудеться це за попередніми прогнозами ближче до початку літа.

Нагадаємо, що Путін відчуває терпіння Ізраїлю-ортодоксальні євреї потопталися по триколору

Раніше повідомлялося, що в Донецькій області розсилають троянди "Мир" в усі куточки України

Також, окупанти готові труїти власних жителів смертельними хімікатами, щоб звинуватити Україну-плани провокацій