Стриманий Ізраїль вибухнув емоціями після марення глави МЗС рф лаврова про євреїв.

Після абсурдних висловлювань міністра закордонних справ рашистської Федерації у бік єврейського народу, триколорна ганчірка швидко опинилася під ногами ортодоксальних євреїв, що скандують " Слава Україні!". Відео з доказом своїх слів розмістивши радник МВС Антон Геращенко.

Євреї. Фото: Telegram
Євреї. Фото: Telegram

Нещодавно лавров назвав євреїв "найзапеклішими антисемітами", а також порівняв президента України Володимира Зеленського з Гітлером. Міністерство закордонних справ Ізраїлю у понеділок, 2 травня, викликало російського посла для надання пояснень та очікує вибачень.

Лавров сказав: "Він (Зелелський) висуває аргумент: яка у них може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але у Гітлера теж була єврейська кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї. "У сім'ї не без виродка", як у нас кажуть".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

лавров. Фото: Youtube
лавров. Фото: Youtube

Але замість вибачень продовжився потік лайна з офіційних російських джерел. Речниця МЗС захарова заявила, що "ізраїльські солдати разом з неонацистами" воюють у Маріуполі. Також стало відомо, що рф запросила у гості терористів ХАМАС. Тих, що воюють з Ізраїлем на офіційному рівні – переговори.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Це спричинило низку відповідних кроків, представники влади Ізраїлю змінюють своє ставлення до України та щодо допомоги для неї.

Найближчими днями очікується додаткове обговорення щодо зброї, яку можна відправити Україні.

Офіційні особи заявили, що між шоломами для солдатів й ізраїльською протиракетною системою "Залізний купол" є багато предметів, які можна відправити.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ пообіцяв знищувати ворога ще ефективніше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українець поділився записами маленької дитини з Маріуполя, пережив особисте пекло.

Також "Знай.ua" писав, що говоряща голова путіна розповів, чи буде мобілізація після 9 травня.