У тимчасово окупованому Бердянську влада міста не перейшла на бік росіян, тому окупанти набрали до самопроголошеної мерії двірників та слюсарів.

Натомість місцеві депутати зараз працюють у Бердянську як волонтери. Про це повідомляє офіційний канал міської влади.

За даними офіційної міської влади курортного міста, в Бердянську не перейшов на бік окупанта жоден керівник бюджетної установи чи комунального підприємства.

Бердянськ. Фото: Youtube
Бердянськ. Фото: Youtube

"Жоден з керівників міської влади не працює у так званій "мєріі города". Фейкова "нова влада" складається із двірників, комірників, прибиральників, слюсарів та інших спеціалістів "широкого профілю", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Попри складну ситуацію у місті, місцеві депутати, за неможливості працювати сесійно та приймати рішення, працюють, як волонтери.

"Ми знаємо, чим займається кожен представник Бердянської влади. У нас по більшості із них питань не має. Невідомо, чим займається лише один депутат міської ради від ОПЗЖ. Оцінку його діянням нададуть відповідні органи", — йдеться у повідомленні міської влади Бердянська.

В місті також є перебої зі зв'язком. Інтернет не працює, а ремонтні роботи ніхто не виконує. Через це погіршується економічна та соціальна ситуація у місті.

Нагадаємо, раніше ЗСУ показали філігранну ліквідацію російських окупантів - прощення їм немає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Франція передала для ЗСУ САУ "CAESAR", здатні пройти навіть мінне поле.

Також "Знай.ua" писав, що головнокомандувач ЗСУ пообіцяв знищувати ворога ще ефективніше