Стало відомо про те, що російські ЗМІ почали звинувачувати українських військових у використанні чорної магії. Чого тільки не придумаєш для того, щоб виправдати свій програш.

Таку думку висловив відомий російський пропагандистський портал, який регулярно публікує фейкові новини про російське вторгнення в Україну.

Цього разу вони вирішили звинуватити українських захисників у тому, що ті використовують чорну магію, а саме намагаються "освятити" зброю, і роблять позначки кров'ю.

Справа в тому, що на околиці села Трьохізбенка, що в Луганській області, російські пропагандисти виявили графіті, в якому вони побачили окультний символ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Вони на повному серйозі почали розповідати своїм читачам про те, що графіті намальовано на стіні будівлі, де розташовувався штаб українських мінометників.

"На стіні виявлена сатанинська печатка, що викликає асоціації з голлівудськими фільмами про нечисту силу", — сказано в повідомленні російського агентства.

Місцевий культоролог не змогла розповісти, що саме означає Цей символ, але зазначила, що це точно пов'язано з магією.

"Це магічний сигіл (символ), що складається з багатьох пересічних ліній. Що він означає, Важко сказати напевно, в ньому можна побачити і перевернутий знак анархії, і частина знака "СС", руну Зіг, вона чітко видно в крайньому лівому секторі кола, і написану по-німецьки букву івриту" зайн", що означає меч або зброю", — сказала Дайс.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

Нагадаємо, що Херсон попереджає окупанта, щоб прощався з родиною

Раніше повідомлялося, що пропагандисти викрали ексмера Херсона Ніколаєнка, але він не заспівав під їх дудку

Також, для бійців ТрО розширили можливості: зможуть брати участь у бойових діях і на окупованих територіях