Розмову полоненого з самопроголошеної республіки ЛНР, оприлюднили у Службі безпеки.

Війна, яку повномасштабно розпочала росія на території України, породила по той бік кордону стільки фейків, що вистачить на кілька томів товстелезних книжок. Одним з фейків, чому путін відправив армію воювати, це те, що буцімто українці обстрілювали вісім років поспіль бідних мешканців окупованих територій. Полонений у розмові за цигаркою, розповідає, чи були насправді обстріли, бо ми й так знаємо, що їх не було.

Голос за кадром його запитує, як же так, вісім років підряд, Україна бомбила Луганськ. Треба ж було щось з цим робити?

Інший слідчий, в кадрі запитує: "Ну, кажи, скільки за весь цей час прилетіло на Луганськ?"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тоді затриманий каже:

"Я думаю ніскільки, не було жодної, у всякому разі в Луганськ точно не прилітало за весь цей час. Я корінний луганчанин, можу запевнити", - заявив полонений.

Що й треба було довести. Звісно українці знають, що ніяких обстрілів не було, адже ми хотіли повернути території дипломатичним шляхом, домовитися, адже там живуть наші українці. Їм до певної пори виплачували пенсії та соцзабезпечення, а деякі навчилися їздити на українську територію та отримувати подвійні пенсії і від рф і від України.

Та чи цікавить це зомбованих росіян? Вони прагнуть лише знищити український рід, просякнуті пропагандою, підміною понять та перетворившись на біомасу.

Нагадаємо, раніше в Білорусі почали відключати інтернет. Все для того, щоб приховати переміщення російських військ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", військовий експерт назвав ймовірні сценарії ядерної атаки росіянами.

Також "Знай.ua" писав, що у британській розвідці розкрили правду про втрати окупантів