Стало відомо про те, що на параді до Дня Перемоги військової техніки буде значно менше, ніж у 2021 році. Частину техніки відправили на металобрухт в Україну, по всій видимості.

Згідно з представленою схемою, цього року в колоні буде відсутня низка військової техніки. Цього року її буде значно менше, і всьому виною війна в Україні, яку розв'язав російський диктатор.

Йдеться про: танки Т-80БВМ, ТОС-1А "Солнцепек", ЗРК "Панцир-С", САУ 2с35" коаліція-СВ", системи дистанційного мінування "Земледелие" (БМ ІСДМ) і бронеавтомобілі БКА "Патруль" і БА "Урал".

Військова техніка на параді, фото: скріншот
Військова техніка на параді, фото: скріншот

При цьому, замість 197 одиниць техніки, як це було на параді до Дня Перемоги в минулому році, в це заплановано всього лише 131. Російська сторона щодня продовжує втрачати свою силу, але, при цьому визнавати цього не хоче. Навіть під час військового параду вдають, що все під контролем.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Військовий парад в Москві, скрін з відео
Військовий парад в Москві, скрін з відео

Не можна не відзначити того факту, що цього року Кремль прийняв рішення не запрошувати на парад іноземних лідерів. Ніби хтось би зважився приїхати до Москви, поки їхня влада продовжує знищувати сусідню державу.

Не приїде навіть найближчий соратник Путіна Олександр Лукашенко, і пояснюють це тим, що це не ювілейна дата. Однак, весь світ прекрасно розуміє той факт, що з агресором справу ніхто мати не хоче.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

А чим в результаті закінчиться парад в цьому році-покаже лише час, так як за попередньою інформацією розвідки, Путін хотів розповісти громадянам про якісь перемоги в Україні, але так як їх немає-доведеться знову брехати.

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Британській розвідці розкрили правду про втрати окупантів: "елітних військ" стало на 65% менше

Раніше повідомлялося, що Фінляндія хоче відгородитися від Росії величезним парканом: це не стіна Яценюка

Також, Олексій Арестович розповів, яке "соціальне дно" їде в Україну і назавжди залишається тут