Стало відомо, що українські захисниками двома ракетами "Нептун" нанесли серйозні пошкодження крейсеру під назвою "Москва" Російської Федерації, який використовувався ними при атаці острова Зміїний.

Про це заявили відразу кілька джерел. Спочатку цю інформацію опублікував військовий журналіст Серж Марко. Він відразу ж заявив, що йому можна вірити. Він горить, а на море шторм.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Згодом цю новину підхопив усіма відомий Олексій Арестович. І багато інших джерел. Відомо, що він знаходиться десь в 25 милях від зміїного, але повітряний простір навколо нього охороняється. І нарешті інформація підтвердилася з боку Одеською обласною військовою адміністрацією.

"Підтвердили, що ракетний крейсер "Москва" сьогодні пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний! Ракети "Нептун", що стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозні пошкодження. Слава Україні!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Залишається тільки чекати додаткових подробиць, стосовно ступеня пошкодження. Арестович почав жартувати - заявляє, що українська сторона теж не може зрозуміти, що ж це сталося. Або це два матроса покурили в недозволеному місці, або ж чергова недбалість, стосовно техніки безпеки.

Нагадаємо, вони точно під чимось: після війни кадирівців зі світлофором, вони взялися за невидимок

Як повідомляв "Знай.ua", іспанець подолав 3 тисячі кілометрів на мотоциклі, щоб привезти медикаменти в Україну: "Підтримка, яка вражає"

Знай.ua писав, "Вижила після ракетного удару": кролиця Яся стала символом вокзалу в Караматорську