СБУ затримали колаборанта, у якого смартфон обвішаний колорадськими стрічками, путіним та підтримкою армії росії.

Колаборант, різко змінив думку, і заявив, що досі підтримував рашистів, а про прапор України та українську владу відгукувався недобре.

СБУ затримало колаборанта. Фото: Telegram
СБУ затримало колаборанта. Фото: Telegram

Зрадник та колаборант ставив під українськими дописами коментарі, у яких зневажливо ставився до української символіки.

"Я багато ставив коментарів. Я вже це ... передумав все це. Сьогодні, після того як ви прийшли..."

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

СБУ. Фото: Telegram
СБУ. Фото: Telegram

Колаборанта затримали та тепер він буде відповідати за законами України за свою діяльність та позицію, неприпустиму під час війни.

Нагадаємо, 15 березня 2022 року в Україні набрав чинність Закон України від 03 березня 2022 року № 2108-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність". Цим Документом внесено зміни до Кримінального кодексу України, а саме доповнено статтею 111, що має назву "Колабораційна діяльність".

СБУ. Фото: YouTube
СБУ. Фото: YouTube

Колаборанту "світить" виправні роботи на два роки, 6-місячний арешт, штраф до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років, а також довічним позбавленням волі. Залежить від того, на скільки тяжким виявився злочин.

На вулиці жіночка слухала сповідь батька колаборанта, який зізнався, що його син підтримував рашистів, та резюмувала: "Нічого, полікують його".

Нагадаємо, раніше в Ізюмі після роботи українських захисників поранено генерала рф Герасимова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ знешкодила ДРГ, яка хотіла збити пасажирський літак на території Білорусі.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти рф панічно бояться згадки про Чорнобаївку, Арестовичу буде з чого сміятися.