За більш ніж 2 місяці повномасштабної війни, яку розгорнула рф в Україні весь світ переконався в підлості і ницості армії путіна.

На шляху до своїх цілей вони не гребують нічим: катують людей. ґвалтують підлітків і дітей, їздять по тілах танками... Кожного дня ми дізнаємося жахливі подробиці їх звірств.

Але ось стало відомо про ще один план, який, певний час тому, вони вже реалізовували на території Донбасу, а тепер надумали повторити, але українці їм завадили.

Про це повідомляє речник СБУ Артем Дехтяренко.

Артем Дехтяренко, скріншот з відео
Артем Дехтяренко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

СБУ знешкодила ворожу ДРГ, яка готувала теракт на території Росії або Білорусі. Вони збиралися збити пасажирський літак.

Агенти Генштабу ЗС рф планували обстріляти цивільний борт з переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger і звинуватити в цьому Україну і наших партнерів. Щоб вкрасти і вивезти за кордон потрібний ПЗРК, представники спецслужб країни-агресора дали відповідне завдання своїй агентурній групі, якою керував росіянин Тютерев, позивний "Морпіх".

Вони намагалися втертися в довіру до ЗСУ, щоб отримати доступ до ПЗРК і для цього навіть здали позиції і переміщення "кадирівців". Всіх членів групи затримано.

Варто нагадати, що 17 липня 2014 року був збитий Боїнг MH17 із зенітно-ракетного комплексу (ЗРК) "Бук", що відноситься до 53-ї бригади ППО російських збройних сил в Курську і прибув на територію невизнаної "Донецької народної республіки". Загинуло 298 осіб.

знищення Боїнга MH17
знищення Боїнга MH17

Нагадаємо, що ВСУ відмели існування "Привида Києва", це не Степан Тарабалка і взагалі не людина.

Раніше ми повідомляли, що українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт.