22-річний батько з Нью-Йорка віллі Джозеф Кансел трагічно загинув на цьому тижні в Україні після того, як він відправився на боротьбу російськими окупантами.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Цього тижня трагічно загинув 22-річний колишній морський піхотинець США, який вирушив до українських солдатів бити окупантів, залишивши свою семимісячну дитину.

Віллі Джозеф Кансел
Віллі Джозеф Кансел

Мати Канселя, Ребекка Кабрера, сказала: "Він хотів перейти, тому що вірив у те, за що бореться Україна, і хотів бути частиною цього, щоб стримувати це там, щоб воно не прийшло сюди, і що, можливо, нашим американським солдатам не довелося б в це втручатися".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами Кабрери, її 22-річний син прибув в Україну 13 березня, щоб битися з чоловіками "з різних країн".

ВСУ
ВСУ

В даний час незрозуміло, які обставини смерті Канселя, і відомо, що його тіло не було виявлено.

"Вони не знайшли його тіло", - сказала Кабрера.

"Вони намагаються, люди, які були з ним, але або схопити його тіло, або бути вбитим, але ми б дуже хотіли, щоб він повернувся до нас. Він був просто дуже вдумливою людиною", - додала Кабрера.

Віллі Джозеф Кансел
Віллі Джозеф Кансел

Повідомляється, що він трагічно залишив дружину і семимісячну дитину.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що українцям заборонили дистанційну роботу.

Також портал "Знай" писав, що експерти назвали вразливі місця техніки окупантів.