Посол України Андрій Мельник пропонує, щоб Німеччина прийняла закон про ленд-ліз для України за прикладом США

Нещодавно прийнятий закон про ленд-ліз, який прийняли у США, значно полегшить надання різної воєнної та фінансової допомоги Україні. Це значуща подія, яка має історично вагоме значення. Посол України у Німеччині, Андрій Мельник в інтерв'ю Bild am Sonntag.

Німеччина, Бундестанг. Фото: YouTube
Німеччина, Бундестанг. Фото: YouTube

"Ми хотіли б побачити швидкий експорт 88 танків "Леопард", 100 БМП "Мардер", самохідних гаубиць і багато іншого... Німецький закон про ленд-ліз, як у США, і довгостроковий союз проти Росії були б важливі", - сказав Мельник.

Посол наполягає, що напад путіна на Україну зачіпає всіх, включно з німцями, хоча ще не у військовому плані. Усім має бути зрозуміло: путін хоче нового імперіалістичного світового порядку з меншим НАТО, до якого більше не належать Польща, Чехія та Словенія. путін веде цю війну на знищення проти всього Заходу, проти нашої системи цінностей.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Німеччина, Бундестанг. Фото: YouTube
Німеччина, Бундестанг. Фото: YouTube

За словами Мельника, Україна рухається у правильному напрямку, проте нам не вистачає боєприпасів для танків Cheetah. Про це відомо з початку війни, але Федеральне міністерство оборони опікується цим лише з цього тижня. Крім того, танкам Gepard 40 років – щоб перемогти росію, нам потрібна найсучасніша німецька зброя.

Нагадаємо, раніше палата представників Конгресу США схвалила ленд-ліз для України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", охочих воювати в "Л/ДНР" немає, тому русня проводить постійні рейди і вимагає за ухилення від мобілізації хабара

Також "Знай.ua" писав, що таке ленд-ліз від США, хто буде за нього виплачувати і чому це перемога.