З моменту підписання "ленд-лізу" США для України справи російської армії зовсім полетіли вниз. До цього їм "давали дрозда" українські військові і палили по всій території нашої суверенної держави, а тепер нам на допомогу прийде і надпотужна зброя.

У зв'язку з цим путін і військове командування рф намагаються хоч якось протистояти такій потужній силі (спойлер: безуспішно).

У окупантів настільки мало живої сили (читай "гарматного м'яса") , що вони скасували медогляд в ОРДЛО і мобілізують абсолютно всіх, навіть інвалідів. Єдиний вихід - хабар, про це повідомляє українська розвідка.

Російська військова техніка
Російська військова техніка

"Призовники" вже не мають жодної можливості отримати довідку про проблеми зі здоров'ям, а тих, хто встиг отримати документи або має явні проблеми (каліцтво, інвалідність) теж мобілізують. Таких людей використовують для матеріально-технічного забезпечення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Охочих воювати в "ЛДНР" немає, тому русня проводить постійні рейди і вимагає за ухилення від мобілізації хабара. Наприклад в Горлівці розцінки: 5 тис. руб, якщо сплатити безпосередньо на місці затримання і від 75 тис.руб, — при доставці в районні відділи "МВС".

Повідомлення ГУР України
Повідомлення ГУР України

Українці встигли прокоментувати цей факт:

"Не піде зараз будь-який, хоч горбатий, хоч кульгавий, тому як і кульгаві до нас не товпляться юрбою", "Ось вам ватники ваша днр лнр! Дивіться далі Соловйова, Кисельова, Попова Норкіна і зазвичай Скабєєву" ,"Ну нехай йдуть воювати, вони ж звали росію до себе, вона прийшла, звільнила їх від України ось тепер звільняються від них, як від мотлоху не потрібного", "Тобто орки звільняють територію від населення, утилізуючи чоловіків через військо? Сумно, що у людей там не вистачило мізків або ще чого-небудь, щоб своєчасно покинути ці "дірки""...

Реакція українців на скасування медкомісії в ОРДЛО
Реакція українців на скасування медкомісії в ОРДЛО

Нагадаємо, що российские окупанти викрадають з Мелітополя чоловіків "призовного віку" - мер Іван Федоров.

Раніше ми повідомляли, що військовий з позивним "Кіт" розповів, чому Росії ніколи не перемогти у війні: "Справжні чудеса".