Командир парашутно-десантного підрозділу 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади ДШУ ЗС України на ім'я Олексій розповів про своє призначення на фронті і розкрив подробиці про знищення техніки та особового складу окупантів.

Історію українського захисника розмістили на сторінці 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади у Facebook. Молодий офіцер відважно оберігає Україну і її жителів, виконуючи найскладніші і небезпечні завдання. Незважаючи на юний вік, йому успішно вдається керувати своїм підрозділом і завдавати великих втрат російським окупантам у цій страшній війні.

"Мій бойовий підрозділ – для мене наче родина, і я впевнений у кожному своєму підлеглому! Яким би складним не було завдання, ми обов'язково його виконаємо! Лише так прийнято в українському десанті!" - розповів офіцер.

Чоловік знищував техніку, особовий склад армії рф та інше за допомогою гранатомета АГС-17, яким він дуже вміло володіє. Саме він потрапив в одну з найбажаніших "цілей" українських солдатів - у ватажка проросійського бандформування.

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Як би не будо гаряче на фронті, ми щодня завдаємо втрат противнику, знищуючи його живу силу та особовий склад. Бойовий десантний дух у нас дуже високий, і ми всі налаштовані лише на перемогу. Адже це наша рідна земля, і ми їх тут всіх поховаємо!" - заявив військовий.

У публікації зазначили, що таких як Олексій виховала і загартувала війна. За неймовірні заслуги та мужність указом президента його нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Нагадаємо, військовий з позивним "кіт" розповів, чому посії ніколи не перемогти у війні: "Справжні чудеса"

Як повідомляв Знай.uа, 20-річні Назар і Влад з батальйону "Привиди Києва" показали, як знищувати армію рф: "Неначе Call of Duty без збереження"

Також портал Знай.uа писав, що колишній 22-річний морський піхотинець США загинув в Україні: горе для 7-річної дитини і мами-вдови