На 30 квітня припадає 66 день героїчного опору українського народу російському військовому вторгненню. Народ України не планує здаватись та робить все для наближення перемоги нашої суверенної держави.

Армія рф та путін розуміють це, тому вдаються до найганебніших методів боротьби, які не застосовували у Другу світово війну навіть нацисти. Цим орки росії доводять, що рашисти - гірші від нацистів в сотні раз.

Війна в Україні. Фото: скрін youtube
Війна в Україні. Фото: скрін youtube

29 квітня 2022 року армія рф знову порушила всі можливі правила ведення війни, пробивши чергове дно. Відбулось це у Луганській області.

Ворог намагається наступати на цьому напрямку, але успіхів не має. Бойові дії на території Луганської і Донецької областей тривають, а тому мирних жителів намагається евакуйовувати українська сторона.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Однак, це не завжди вдається.

29 квітня росіяни відкрили вогонь в напрямку з волонтерами, які рухались у напрямку Попасної. В ньому перебувало три людини, на щастя – обійшлося без жертв.

Розстріляні армією рф авто, війна в Україні
Розстріляні армією рф авто, війна в Україні

Також окупанти розстріляли два евакуаційні автобуси, наразі зв‘язок з водіями відсутній. Про це повідомив керівник Попаснянської ВДА.

"Вчора ми евакуювали з Попасної 31 особу. Охочих було набагато більше, тому відправили до міста ще 2 автобуси. Відомо, що вони дісталися населеного пункту та потрапили під обстріл ворожої ДРГ. Автобуси розстріляно. Зв'язку з людьми, які перебували у транспортному засобі та організовували евакуацію, немає", – заявив чиновник.

Вбивати мирних жителів – це порушення законів війни в усьому світі! І лише для росіян це допустимо.

Нагадаємо, що експерти назвали вразливе місце окупантської техніки: зіграє на руку ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що частина російських військ покинули Маріуполь у Запорізькому напрямку.