Російські загарбники готують пропагандистський "престур" у Маріуполь для прокремлівських ЗМІ

Після публікацій та звернень захисників Маріуполя, росія продовжує торочити свою брехню, а тепер збирається вдатися до політичної провокації. Для проросійських іноземних "журналістів" буде проведена провокація, щоб показати масові знищення українськими ЗСУ мирних мешканців. Про це доповідають у головному управлінні розвідки в телеграм-каналі.

Подія має відбутися 28 квітня. Міністерство оборони РФ планує так званий "престур". Прибуття "журналістів" планується через російський Ростов.

"У програмі заходу – "альтернативні факти" щодо оборони Маріуполя. Підготовлені "свідки" розкажуть, що начебто українські захисники самі розбомбили місто та знищили місцевих жителів. На підтвердження цієї версії в якості "очевидців" буде представлено підготовлених провокаторів, які розповідатимуть про міфічні "масові вбивства мирних мешканців українськими військовими"", - повідомляють у розвідуправлінні.

Зазначають, що готують провокацію для того, щоб перекласти відповідальність за знищення українських міст на збройні сили України, та захисників Маріуполя, накшталт "розіп'ятого хлопчика" та "візитівок Яроша".

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, раніше путін загрожує всім, хто заважає йому вбивати українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на чергові брехливі факти російської влади.

Також "Знай.ua" писав, що на "Азовсталі" сталося загоряння через обстріли окупантів