До Верховної Ради внесено проєкт постанови про позбавлення Медведчука, Козака і Рабіновича депутатських мандатів.

Народні депутати внесли до Верховної Ради проєкт постанови про позбавлення депутатських мандатів членів колишньої фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, Тараса Козака, Вадима Рабіновича та Олександра Качного. Про це стало відомо з документа на порталі ВРУ.

Як повідомили в автора проєкту? нардепа від "Слуга народу" Олега Дунди, мова йде про тих депутатів, які тривалий час працювали на просування "руского міра", а також на користь росії. Ці люди не приховували ні своїх поглядів, ні ненависті до України. Медведчуку та Козаку уже висунуто підозру у вчиненні державної зради.

Автори проєкту апелюють до статті 79 Конституції України, та присягу, яку дають нардепи перед вступом на посаду. У Конституції йдеться "усіма своїми діями захищати суверенітет і незалежність України". А Медведчук, Козак, Рабінович і Качний протягом усієї каденції не приховували своїх проросійських поглядів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

27 квітня також стало відомо, що у Москві не розглядають можливість обміну кума володимира путіна Віктора Медведчука на українських військовополонених. пєсков заявив, що Медведчук ніколи не мав закулісних відносин з рф.

Медведчук. Фото: Youtube
Медведчук. Фото: Youtube

Нагадаємо, раніше розкрилося таємне життя Медведчука до затримання, відмова від брата та родини через халупу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова розповіла, як повівся Філіпп Кіркоров після її звернення, що той захищає Медведчука.

Також "Знай.ua" писав, що ДБР "потрусило" братів Віктора Медведчука і Тараса Козака на Львівщині, вспливли цікаві факти.