Старший брат Медведчука, якого відцурався підозрюваний у зраді кум путіна, поки жив розповів, як виховував братів після армії, та коли ті повиростали, то Віктор забув, що у нього є родина.

Дружина вже покійного старшого брата Віктора Медведчука Ангеліна розповіла про безсердечність та безпринципність затриманого при втечі з України Медведчука, у сюжеті на ТСН. Жінка показала, як бідно жили вони з чоловіком та двома дітьми, про які Медведчук навіть не знав.

Віктор медведчук. Youtube
Віктор медведчук. Youtube

У Медведчука було два брати. Про молодшого Сергія відомо, а був ще старший брат по матері — Володимир Гулько. Він у 2006 році помер, а мешкав у селищі Шабо на Одещині.

Вдова старшого брата Володимира розповіла, що її покійний чоловік розповідав, що для Віктора головне - влада, і він готовий йти по трупах, щоб домогтися свого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Родина Віктора медведчука. Youtube
Родина Віктора медведчука. Youtube

"Медведчук піде по трупах, щоб домогтися влади". Він відмовився від брата, бо мама переписала на старшого брата таку маленьку хатку, як моя, бо він утримував хазяйство і діток", — говорить вона.

За словами жінки, Володимир намагався помиритися з братами та неодноразово приходив у приймальню Медведчука. Але той завжди уникав зустрічі. А коли побачив, що Медведчук подарував 10 автівок якомусь попові розплакався, - зізнається, бо брат з дружиною жили чи не у злиднях, а про те, що у нього були племінники, навіть не здогадувався.

Дім брата Віктора медведчука. Youtube
Дім брата Віктора медведчука. Youtube

Через те, що старшому братові довелося після армії одразу влаштовуватися на роботу, бо ні мама, ні вітчим не працювали, Володимир не зміг отримати освіту. Він до самої смерті ловив та продавав на базарі рибу.

Нагадаємо, раніше порівняння умов утримання українців та російських окупантів у полоні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віктор Медведчук звернувся до путіна і Зеленського, хоче на волю.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова жорстко відповіла Кіркорову, який заступився за Медведчука.