Президент Російської Федерації в черговий раз осоромився своїми висловлюваннями. Цього разу мова пішла про невизнану державу Косово. Його Путін порівняв з "Л/ДНР".

Сталося це під час зустрічі російського лідера з генсеком ООН Антоніу Гутеррішем.

Володимир Путін зазначив, що прекрасно пам'ятає яке рішення прийняв Міжнародний суд ООН з приводу ситуації в Косово, і вважає, що на Донбасі України склалася така ж ситуація.

володимир путін, скріншот
володимир путін, скріншот

"Прекрасно пам'ятаю рішення Міжнародного суду, де написано, що при реалізації права на самовизначення та чи інша територія будь-якої держави не зобов'язана звертатися за дозволом на проголошення свого суверенітету до центральної влади країни. Якщо це так, то тоді республіки Донбасу... мають таке ж право, не звертаючись до центральних органів влади України оголосити про свій суверенітет, тому що прецедент створений", — сказав Путін.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів
Показати ще

путін про Косово, фото: скріншот
путін про Косово, фото: скріншот

При цьому, в мережі згадали матеріал пропагандистських ЗМІ про те, що Міністерство закордонних справ Російської Федерації не визнає Косово, як окрему державу.

Виходить, що російський диктатор в цьому питанні посилається на Косово, але, при цьому його держава не визнає його. Виходить, що не вийшло перехитрити весь світ.

У свою чергу Гутерріш зазначив, що ООН не визнала незалежність Косово.

Нагадаємо, що ЗСУ розгромили колону російських окупантів на запорізькому напрямку

Раніше повідомлялося, що встреча Володимира Зеленського і Путіна може відбутися найближчими днями-Міноборони Туреччини

Також, українка голими руками зупиняла ворожий танк у Бучі, не боячись посилати рашистів куди подалі