Стало відомо про те, що Сполучені Штати Америки вирішили змінити стратегію щодо Росії в українській війні. Хочуть, щоб Україна перемогла на полі бою.

Про це повідомляє західний портал CNN.

Міжнародні журналісти дізналися, що в Білому домі планують зробити вторгнення Росії в Україну стратегічним провалом окупантів. Це істотно знизить їх військовий потенціал.

Пентагон
Пентагон

У повідомленні зазначають, що війна в Україні перетворилася на виснажливу війну, і мирної угоди дипломатичним шляхом досягти практично неможливо. У зв'язку з цим у Вашингтоні прийшли до рішення змінити стратегію, і з'явилася нова, більш довгострокова мета.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Міністр оборони Ллойд Остін після візиту в Україну сказав журналістам: "Ми хочемо, щоб Росія була ослаблена до такої міри, щоб не змогла робити те, що вона вже зробила під час вторгнення в Україну. Ми хочемо, щоб Україна перемогла".

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

Полягає мета в перемозі України на полі бою до такої міри, щоб російські окупанти втрималися від повторного нападу коли-небудь знову.

У CNN далі відзначили, що серед світових лідерів зростає усвідомлення, і однією з причин стали масові вбивства росіянами мирних жителів передмістя Києва. Можливо, коли світ зможе побачити результат "русского мира" в Маруіполі, їх риторика стане ще жорсткішою.

Білий дім
Білий дім

На даний момент США почали відправляти більш важке озброєння в Україну, а також тиснуть на агресорів з усіх сфер, включаючи економічну.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео

"Ми розглядаємо це як інвестиції в нейтралізацію російської армії і флоту на наступне десятиліття", - сказало джерело в Конгресі.

Нагадаємо, що зустріч Володимира Зеленського і Путіна може відбутися найближчими днями-Міноборони Туреччини

Раніше повідомлялося, що ЗСУ почали отримувати сильне озброєння від США: вже знищують російських окупантів

Також, російські міста продовжують тремтіти від вибухів: ППО у Воронежі і пожежі в Бєлгороді