Стало відомо про те, що російські окупанти примусово вивозять іноземців з України. Хочуть створити постановочні ролики, і влаштувати чергові провокації.

Про це стало відомо завдяки перехопленій розмові окупантів. Опублікували фрагмент на офіційних акаунтах Служби безпеки України в соціальних мережах.

У російських ЗМІ вже почали з'являтися сюжети з вдячністю "визволителям", але, як виявилося, це чергова провокація.

Російські спецслужби почали примусово вивозити іноземців з Херсона до Криму, щоб створити постановочні відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

СБУ отримали доступ до телефону співробітника ФСБ, який був відповідальним за створення одного з таких сюжетів. В опублікованому ролику є голосові повідомлення, а також уривок нового сюжету.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Він був відповідальний за "спецоперацію з евакуації" до Криму 19 громадян В'єтнаму, які працювали на ринку в Херсоні. У фіналі мало вийти відео, де іноземці б дякували окупантам за так званий порятунок. Однак виявилося, що вони не хочуть залишати Херсон.

"Знімай нах*й тих йо**утих в'єтнамців! Нехай вони на телефон кажуть, що "Ми хочемо тут жити!". Щасливі обличчя, що типу ... російські хлопці прийшли, бл*ь, тепер нацистів нах*й усіх, ніхто нас чіпати не буде..." - йдеться в повідомленні під постом.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Чергова провокація російських окупантів, від яких страждають місцеві жителі. Це все зроблено лише для піару російських військових у ЗМІ, але всі давно розуміють правду.

Нагадаємо, що зустріч Володимира Зеленського і путіна може відбутися найближчими днями-Міноборони Туреччини

Раніше повідомлялося, що ЗСУ почали отримувати сильне озброєння від США: вже знищують російських окупантів

Також, СБУ поділилися доказами, як окупанти катують українських полонених: вражені силою духу ЗСУ