Служба безпеки України опублікували докази того, що російські окупанти катують українських полонених. Перехоплена розмова.

Про це стало відомо завдяки новій публікація Служби безпеки України, де опублікували перехоплену розмову окупанта. Це стало ще одним доказом того, що росіяни грубо продовжують порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими.

Вони катують українських чоловіків і жінок, і навіть не приховують цього. Ні краплі людського у них не залишилося.

Телефоном російський окупант розмовляв зі знайомою-співробітницею російських спецслужб.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Двох спіймали. Молодше нас... починаємо колоти - ні хр*на. Відвели одного в ліс, другого допитуємо. Стрельнули, ну, типу вбили. Той х*й що сказав! Гаразд ... поклали під колесо ногу, проїхали - х*й що сказав!" - розповідає окупант свій "досвід", дивуючись силою духу українців.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Його співрозмовниця виявилася значно розумнішою, і сказала, що не може розповісти нічого по телефону, хоча є що.

Далі в розмові вони зазначили, що тортури українських військових є таким собі "прийомом", після якого полонені відправляються на блольничний.

"Дядько твій до нас приїжджає періодично на перший прийом. Каже: "Не шкодувати! Вони йшли вбивати". Баби приїжджають. Я ось приймала, нігті поламала. А так хлопці їдуть на лікарняні після прийому з поламаними ногами, руками... Ну, весело, там весело. Є, що розповісти", - зізнається працівниця спецслужб.

розмова по телефону, фото Pxhere
розмова по телефону, фото Pxhere

У Службі безпеки нагадали їм, що військові злочини розглядатимуться на міжнародному трибуналі, і знайдуть кожну людину, хто до цього причетний.

Нагадаємо, що в Великобританії "дали добро" Україні на нанесення ударів по об'єктах Росії

Раніше повідомлялося, в Росії заявили про обстріл у Білгородській області: звинувачують у причетності Україну

Також, окупант завів щоденник на війні з Україною, але дописували його вже воїни ЗСУ