Міністр з питань збройних сил Великобританії Джеймс Гіппі, у зв'язку з повномасштабною війною, зробив заяву, що Україна має законне право атакувати об'єкти росії.

Про це написали у виданні The Guardian з посиланням на заяву Джеймса Гіппі в ефірі Times Radio.

За словами міністра, Україна може завдати удару по запасах палива і складах боєприпасів російської федерації, оскільки це є частиною війни. Він підкреслив, що Україна була незалежною державою, на яку напала ворожа армія, тому українська влада має повне право захищатися будь-якими методами.

"Річ у тім, що Україна була суверенною країною, яка мирно жила в межах своїх кордонів, а потім інша країна вирішила порушити ці кордони і ввести 130 тисяч військових. Це стало початком війну між Україною та Росією, а у війні Україна має право завдати удару вглиб ворога, щоб атакувати його логістичні лінії, запаси палива, склади боєприпасів. Це частина війни", - заявив міністр.

Міністр Великобританії Джеймс Гіппі
Міністр Великобританії Джеймс Гіппі

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Джеймс Гіппі запевняє, що для України цілком законно атакувати росію зсередини, щоб порушити логістику, що сприяє кровопролиттю на українській землі. Щоб запобігти подальшим жертвам, цю логістику потрібно перервати.

Нагадаємо, в росії заявили про обстріл у Білгородській області: звинувачують у причетності Україну

Як повідомляв Знай.uа, россійські окупанти заблокували Мелітополь і обстріляли Запоріжжя: "Застосовують фейки і звинувачення"

Також портал Знай.uа писав, що в росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, але в СБУ лише посміялися: "Нові фантазії"