Жителям України вирішили показати дуже важливу статистику. Стало відомо, в яких районах України не перестає рубати тривога через високу активність військових дій.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Від Тарнополя до Тернополя"

Ось уже минуло більше двох місяців з часу масштабного нападу росією на Україну. На превеликий жаль більш ніж за 60 днів не було жодного дня, щоб на території України не було повітряної тривоги або хоча б якогось затишшя. Рашисти продовжують бомбити Україну, і ніхто заздалегідь не знає, куди ж прилетить чергова ракета окупанти.

У зв'язку з цим українцям вирішили показати, в яких областях не затихає сирена і скільки годин загалом, вона звучала.

«Найбільш «тривожні» області України», - підписаний знімок в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Не важко було здогадатися, що в Луганській області «найгарячіше», однак, в тій же столиці України було близько 300 сигналів про тривогу, а сумарно це тривога звучала майже 14 днів без перерви, це якщо прибрати її інтервал.

Всі українці дуже сподіватимуться, що наші західні партнери та лідери ЄС надаватимуть необхідну важку зброю, щоб ЗСУ змогли прогнати рашистів з нашої території.

Нагадавши, Марічка Падалко розповіла, як змінилося її особисте життя за час війни.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли, як змінилися ціна на продукти за останній час.

Також портал "Знай" писав, що стало відомо, що окупанти заблокували Мелітополь.