Російська влада звинуватила Україну в обстрілі двох населених пунктів у Бєлгородській області. Інформацію надав гебернатор рф В'ячеслав Гладков.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков стверджує, що Україна нібито обстріляла села Головчино і Журавлівку, які знаходяться з боку українського кордону. Таку інформацію також масово поширюють російські ЗМІ, в тому числі і пропагандистське видання ТАСС в Telegram-каналі.

У селі Головчине, яке належить Грайворонському міському округу, є руйнування, але постраждалих немає.

"Пошкоджено декілька нежитлових будівель і чотири будинки, постраждалих немає", - повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, скріншот з відео
Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, скріншот з відео

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

А ось в Журавлівці постраждали двоє - чоловік отримав поранення в руку, а жінка в область шиї. Також повідомляють про руйнування житлових будинків.

"Мав виїхати у відрядження до Москви, вже сідав у поїзд. Зателефонувала голова Журавлівки Анжеліка Василівна. Почався обстріл села. Відрядження скасував, залишаюся в регіоні. Вже зараз зрозуміло, що є постраждалі мирні жителі. Поки це двоє поранених: чоловік з пораненням в руку і жінка в область шиї. Машини швидкої допомоги виїхали на місце. Є руйнування житлових будинків. Масштаби оцінимо після обходу. Все, що зруйновано, відновимо", – прокоментував губернатор.

Варто відзначити, що даний інцидент може бути черговою витівкою російської влади, яка вже неодноразово приписувала Україні подібні випадки. Окупанти готові вдатися до будь-яких заходів, щоб збезчестити українську армію і владу в очах усього світу.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, окупант з Криму, якому дружина дозволила ґвалтувати українок, узятий у полон - Пономарьов

Як повідомляв Знай.uа, в росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, але в СБУ лише посміялися: "Нові фантазії"

Також портал Знай.uа писав, що окупант завів щоденник на війні з Україною, але дописували його вже воїни ЗСУ: "Здається, сд*х"